<-PAGINAHTML-ONLINELDEN->
zelfmoord

jouw-kerstkaart
Hobbies / Kaartenmaken

zelfmoord


Menu van deze startpagina Meer informatie Gratis je eigen startpagina Bekijk alle pagina's Admin login Toevoegen aan je favorieten
Weblog - Kerstkaart, alles over de kerstkaart

Eigen startpagina Topics
- Kerstkaarten feitjes
- Kerstkaart iets te laat
- Kerstkaart gedichten
- Kerstkaart niet sneller dan sms
- Welkom op kerstkaart weblog!

 Links
- Eigen weblog?
- Eigen startpagina?

  Jouw-kerstkaart LinkEx
- Jouw link hier?

  Betaalde LinkEx
- 50 plus dating
- Dierenverzekering
- Lekker uit eten
- Daten
- Jouw link hier?

 Kerstkaarten sites
Kerstkaarten links
- Kerstkaarten met je foto
- Zakelijke kerstkaarten sturen
- Foto kerstkaarten
- Kerstkaart goedbegin
- nieuwjaarskaart sturen
- Kerstkaartjes

 Kerstkaarten
foto kerstkaarten goedbegin
kerstkaart goedbegin


 Kerstkaarten feitjes
Wat je nog niet wist!
Er valt een heleboel te vertellen over kerstmis, zo heeft de Nederlandse cultuur bijvoorbeeld een grote invloed gehad in de Amerikaanse kerstmannencultuur. Hier zijn enkele nieuwe feitjes over kerstmis, die je waarschijnlijk nog niet wist!


Kerstman of Sinterklaas?
Zo worden met kerstmis de sokken altijd bij de open haard gehangen. Dat wist je waarschijnlijk wel, maar wist je ook dat deze traditie eigenlijk afstamt van het ’schoenen zetten’ voor de Sint, zoals wij in Nederland doen? Weer wat geleerd!


Jingle Bells niet voor kerstmis?
Iedereen kent het nummer Jingle Bells wel, hét kerstliedje bij uitstek. Maar wie wist er dat het nummer oorspronkelijk niet eens geschreven is voor kerstmis, maar voor Thanksgiving? het hete eerst One Horse Open Sleigh.


Kerstboom is gezond voedsel
Als je kerstboom het huis uit moet, dan kun je er ook nog een lekkere maaltijd van maken! De meeste delen van de kerstboom, zoals naalden en appels, kunnen namelijk worden gegeten. Ze zitten boordevol Vitamine C!


Geplaatst door: kaartjesturen op 14-09-2012 08:33

 Kerstkaart iets te laat
Sommige mensen doen hun kerstkaarten te laat op de bus, waardoor deze pas in januari aankomen. Andere kaarten komen te laat aan omdat de TPG de kerstdrukte niet aan kon. Maar de Kroatische posterijen hebben het wel heel bont gemaakt: Zarko en Kata Pervan uit Sesteve, in de buurt van Zagreb, ontvingen een kaart die tien jaar geleden verstuurd is.

De verbazing van de Pervans was groot omdat de afzender van de kaart inmiddels al overleden is. Kata dacht eerst aan een flauwe grap, maar de tekst op de kaart, "Zalig Kerstfeest, veel geluk en een goede gezondheid in 1994. Dat er vrede mag heersen in deze streek!", en de datum van het poststempel, 21 december 1993, sloten dat uit.

De Kroatische postdienst had geen verklaring voor de lange reistijd van de kaart.


Geplaatst door: kaartjesturen op 21-11-2011 21:30

 Kerstkaart gedichten
Een kerstkaart met een gedicht kan verrassend en origineel zijn. Veel mensen proberen voor iedereen iets aparts te schrijven en willen niet de standaard zin "prettige kerstdagen en een gelukkig nieuw jaar" op hun kerstkaartjes zetten. Om dat te voorkomen kun je ook een gedicht op de kerstkaart zetten. Nu is het natuurlijk nog veel moeilijker om voor alle kerstkaartjes die je stuurt een apart kerst gedichtje te schrijven. Wat je wel kunt doen is drie of vier gedichten uitzoeken en die op je kaarten schrijven. Hier alvast enkele ideeën of voorbeelden van gedichten die je op je kerstkaartjes kunt zetten:

Wij wensen je
een vrolijke Kerst vol warmte en licht
dan kan die niet meer stuk
en voor het nieuwe jaar
gezondheid, plezier en veel geluk

En zo zijn er nog veel meer gedichten voor op je kerstkaart!


Geplaatst door: kaartjesturen op 27-11-2008 12:46

 Kerstkaart niet sneller dan sms
SMS en e-mail vervangen kerstkaart niet
SMS en email kunnen niet tippen aan de kerstkaart. Uit onderzoek blijkt dat de post nauwelijks te lijden heeft onder de verschillende mogelijkheden van communicatie. Het aantal kerstkaarten dat jaarlijks wordt verstuurd is een aantal dat al jaren stabiel blijft. Natuurlijk spelen e-mail en sms een steeds grotere rol in de uitwisseling van kerstgroeten. Maar juist een fysiek kerstkaartje wordt in de decembermaand erg gewaardeerd. Uit onderzoek is gebleken dat 75 procent van de Belgen vindt dat een sms’je een echte kerstkaart niet vervangt. En een e-card is wel makkelijk, maar het tastbare ontbreekt. De interesse voor een e-card is weer dalend.Geplaatst door: kaartjesturen op 13-03-2008 13:42

 Welkom op kerstkaart weblog!


Geplaatst door: kaartjesturen op 13-03-2008 13:41


Eigen startpagina